“ЧЕХ – Йосиф Новосад” ООД
Велико ТърновоФирма “ЧЕХ” - Велико Търново е създадена през май 1990 година като наследник на стария майстор колбасар Чеха от Павликени. През 1993 в с. Соколово, община Дряново бе построена фабриката за колбаси. Произвежда цялата гама разфасовки, малотрайни и трайни колбаси. Разполага със собствена кланица и най-модерни съоръжения, като отговаря на всичко изисквания по ДПП. Има издаден лиценз ISO 9001.

През 1995 започва да затваря производствения цикъл със създаването на животновъдна ферма и свинеугояване за 200 прасета и 200 крави и телата в с. Соколово и свинеферма за 4000 прасета в местността Геран, гр. Лясковец. За реализацията на продукцията създаде търговска мрежа от собствени магазини в Габрово, Дряново, Велико Търново, Павликени и Соколово. А за да реализира произведеното мляко през 1999 година построи мандра в екологично чистия Дряновски регион в съседство с фабриката за колбаси в Соколово.

Във всички звена на фирма “ЧЕХ” гр. Велико Търново – фабрика за колбаси, мандра, животновъдство и търговия работят 200 работника.

Фирма “ЧЕХ”, паралелно с производствените си мощности развива и собствена търговска мрежа от съвременни и функционални търговски центрове.

фабрика за колбаси | мандра | магазини | заведения | хотел Олимп | за контакти